

PRESENTS

SYNAPSE' 360 CONNECTING MINDS, SHAPING FUTURE.

YOU ARE CORDIALLY INVITED ON



What's at iKrux?

iKrux excels in digital transformation and technology solutions, with specialization across industry verticals. We are a dynamic force in tech, assembling top engineering talent to propel organizations towards their strategic goals.

Our mission is clear: To lead businesses through the evolving digital era with innovative solutions and a talented workforce.

We're here to make a difference by bringing the most talented and strategically aligned individuals to the forefront, helping organizations succeed in an ever-changing technology landscape.



Event Background

Synapse-360 is an exclusive platform that brings together industry leaders in Technology and Talent Acquisition to shape the future of work and innovation. This dynamic forum is designed to foster collaboration, thought leadership, and actionable solutions across various domains critical to organizational success. Synapse-360 is not just an event; it's a hub for transformative dialogue and impactful change.

This event brings together industry leaders, HR professionals, and decision-makers to explore transformative ideas on leadership, work-life integration, hybrid recruitment, and inclusive hiring practices.



Event Rundown

Time	Description	Duration
09:00 - 09:30	Registrations	30 min
09:30 - 10:00	Welcome Note & Introductions	30 min
10:00 - 11:00	Panel Discussion 1: Is Conventional Leadership Still Effective for Managing the Generation Z Workforce?"	60 min
11:00 - 11:15	DE&I Effectiveness and Impact - A talk by Shenzyn Leadership	15 min
11:15 - 11:30	Tea Break & Networking	15 min
11:30 - 12:30	Panel Discussion 2: The Rise of GCCs in India: A Gateway to Global Excellence.	60 min
12:30 - 12:45	Growth Collective - Leadership Coach - Namita Kutty	15 min
13:00 - 14:00	Lunch Break & Networking	60 min
14:00 - 15:00	Panel Discussion 3: From Data to Diversity: How AI Empowers DE&I Strategies.	60 min
15:00 - 15:15	India & US Staffing Models - Tekskills	15 min
15:15 - 16:15	Panel Discussion 4: Is the TA Function Still Perceived as a Support Function by Business? Or Revenue Contributors?	60 min
16:15 - 16:30	Tea Break & Networking	15 min
16:30 - 17:00	Awards & Recognition	30 min
17:00 onwards	Final Summary and Closing Ceremony	60 min

Who Can Attend?

CHROs, Tech Leaders, People Leaders & HR Fraternity.

Reach Us



Phone +91 814 216 9111



Email biz@ikrux.com



Website www.ikrux.com



Our Presence India, Singapore & Americas

Collaborators

